Violeta

Photobucket
Ma numesc Violeta Apostol, dar puteti sa-mi spuneti Violeta. Sunt designer cu acte inregula si cu destula experienta. Totusi, cu multi ani in urma, actualul meu statut professional ar fi fost greu de anticipat. Am crescut in communism – o perioada conservatoare, cu prejudecati si reticente la nou, in care o asemenea meserie de sorginte capitalista era practic inexistenta si neconforma cu vremurile. In mod involuntar, insa, primii pasi ca eleva i-am facut in aceasta directie: patru ani la Scoala de Arte. Tot de atunci dateaza si primele mele experimente “ambientale “ in casa parintilor : picturi rupestre incercate timid dupa sifonier, pentru ca mai apoi explozia de culori sa cuprinda debaraua si intreaga mea camera. N-a scapat nici apartamentul bunicilor, extreme de ingaduitori cu talentul meu debordant. In plin élan creator, picioarele patului au fost taiate dupa un concept numai de mine stiut, iar biblioteca a fost redecorata “ in tendinte”. A fost momentul in care parintii mei au hotarit ca sa ma readuca la ordine : au decis ca e cazul sa renunt la pictat cai verzi pe pereti si e momentul sa ma indrept spre o profesie mult mai cumsecade : medicina. N-am facut-o niciodata, insa , dupa absolvirea facultatii de design am devenit pentru multi dintre clientii mei un fel de “ medic de familie” al carui “ rezidentiat “ s-a transformat in “residential” si care in timpul decorarii unei case acorda primul ajutor, se lupta cu febra shopping-ului, cu eradicarea kitsch-ului contagios si cu combaterea pandemiei de prost gust.

http://openspacedesign.ro/

11 răspunsuri la Violeta

  1. octavpelin zice:

    Violeta ,succes in blogosfera,iar ce am vazut in openspace,arata ca esti o adevarata profesionista in domeniul de design,decoratiuni si amenanari interioare,nemaivorbind de arhitectura ,vila ta din Elvetia este superba si arata ca ai un simt estetic si artistic de mare valoare,esti O PROFESIONISTA in domeniul tau,sarutmana ,un weekend minunat Tavi 🙂

  2. Violeta, este firesc să incep a lauda primul lucru care m-a frapat deschizând blogul tău: frumuseţea ta, la care se adaugă zâmbetul cald, debordând de bunătate şi îngăduinţă. Hai că te-am pus pe gânduri! Stai liniştită sunt o bunicuţă veselă şi prietenoasă!
    M-a impresionat prezentarea care ţi-ai făcut-o şi sunt nerăbdătoare să văd ce urmează, aşa că… sunt (cu ochelari cu tot) cu ochii pe tine. Pe curând!

  3. Bine v-am gasit, dragi prieteni! Va multumesc din suflet pentru primirea calduroasa (datorita voua, deja ma simt in blogosfera ca acasa). Recunosc ca nu sunt prea priceputa la tainele online-ului, dar, cu ajutorul vostru, voi reusi sa ma exprim coerent si pe inteles si, astfel, sa va pot fi de ajutor tuturor, iar eu sa invat tot ce pot de la voi. Intrebati-ma tot ce va intereseaza in legatura cu designul de interior si eu voi face in asa fel incat sa va dau raspunsuri care sa va foloseasca.

    Va sarut pe toti si duminica placuta! 🙂

  4. odojak zice:

    Ce a durat atât de mult?
    Bine ai venit și baftă.

  5. Toate la timpul lor!:) Bine te-am gasit!

  6. Mihai zice:

    Ma asteptam din partea ta la ceva frumos,dar am vazut ca mi-ai depasit asteptarile.Sa o tii tot asa,si sa ma surprinzi in continuare cu noutati.Stiu ca poti mai mult.MULTA BAFTA.

  7. vio draga,

    blogosfera este o lume simpla, simpla. o lume buna. in scris toti suntem sau ne dam mai destepti, mai cuminti, mai buni decat suntem in realitate. asa ca iti va fi foarte usor.
    e mult mai greu in lumea ta, in lumea reala.

    PS: esti mult prea modesta. pot depune marturie. esti un designer stralucit.

    te pup

  8. Nadina, mi-a luat ceva timp sa inteleg sfera blogosferei:). Nu e simplu, nu e complicat, este un modus vivendi intr-o perpetua comunicare. Este… bine.

  9. lina zice:

    in sfarsit gasesc o fata frumoasa si desteapta

  10. lina zice:

    regret nu am reusit sa te vad la tv.

Lasă un comentariu