designul de produs romanesc, noi si o masa

Photobucket

Exista Design de produs Romanesc si exista oameni minunati care il promoveaza.Asa ajungem sa povestim despre Bucharest Design Center  care  ne invita la plimbare si experiment pentru a cunoaste produsele facute in romania de catre o suma de tineri designeri si arhitecti.Propunerea lor e simpla:

Intre 7 noiembrie – 2 decembrie 2012, Bucharest Design Center face un statement:

Exista design romanesc de produs.
Este proaspat, contemporan si comparabil cu cel de pe pietele internationale consacrate.

Expozitie cu peste 70 dintre cele mai frumoase obiecte create si produse in Romania.

De fapt, ce facem?

Iti aducem sa vezi, sa atingi, sa compari si sa critici obiectele romanesti de design: in cafenele, puburi, sedii de banci, cladiri birouri si stabilimente ale advertiserilor.

Photobucket

In aceasta campanie este inclusa si o masuta de cafea gandita de colega noastra Alina Turdean, impreuna cu Anca Trestian, ambele arhitect de interior.

Este vorba despre masuta de cafea Leaf, castigatoare a premiului I, la Concursul mobilier de avangarda 2012, organizat de Asopciatia Producatorilor de Mobila din Romania, in cadrul Salonului International de Mobila.

Photobucket

Incepand cu aceasta participare trebuie sa marturisim ca ni s-a deschis si noua apetitul pentru design de produs si intentionam sa adaugam si acest capitol la activitatile noastre legate de amenajari interioare.

Intre timp aplaudam initiativa celor de la Bucharest Design Center si va invitam sa vedeti produsele expuse in cadrul acestei campanii.

Masuta Leaf o gasiti la Bucharest Bussines Park in varianta turcoaz si la UniCredit Tiriac Bank – Charles de Gaulle pe alb.

Photobucket

Despre violeta apostol

Iubitor de frumos si Specialist in Ambient, Decoratiuni Interioare, Amenajari Interioare si Interior Design. Consiliere si Proiecte pentru Casa Ta.
Acest articol a fost publicat în arhitectura, arte, corpuri de iluminat, decoratiuni interioare, designeri si arhitecti, idei casnice, idei originale, mobilier, new tech, pentru prietenii mei, proiecte, proiecte proprii design interior și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s